Uanset om du er en motiverende taler på jagt efter et publikum, en musiker på jagt efter et pladeselskab, eller et selskab på jagt efter kunder, er ved hjælp af cd’er eller dvd’er et yderst effektivt middel til at formidle dit budskab. Markedsføring og reklame fagfolk forstå magt af lyd og video til at efterlade et varigt indtryk, og ofte sæt cd’er eller dvd’er i masseforsendelser, magasin åbningsmekanisme og pressemateriale. De ved noget, som dem, der er bare at gøre et navn for sig selv ikke klar over: CD dobbeltarbejde og DVD replikering er ikke så dyrt som det kan synes.

Uanset om du lægger sammen din egen presse postliste, udvikle en demo CD til at sende til movers og shakers, ønsker at sælge video af dine præstationer, eller ønsker at fremvise dine produkter og tjenester, kan du tilføje et ekstra strejf af professionalisme ved at arbejde med en virksomhed der har specialiseret sig i CD og DVD kopiering. Når det kommer til at koste, det virker ligesom andre former for udskrivning: jo højere antal, prisen lavere pr. stykke.

For eksempel, hvis du ønsker at producere en CD i en trykt pap ærme, kunne du få 1.000 lavet omkring en dollar et stykke. Mængde til 10.000, og prisen falder til omkring 56 cent et stykke. Denne pris inkluderer typisk replikerede diske med fuld-farve offset eller silketryk, trykte pap ærme, indsættelse og krympefolie.

Bulk mængder af cd’er og dvd’er er endnu billigere. Tusind cd’er køre kun omkring 45 cents hver, mens dvd’er er prissat så lavt som $650 promille, eller 65 cents per DVD. For emballage tilføjer en trykt papir ærme kun omkring syv cent pr. CD eller DVD, mens et smykkeskrin er omkring 20 cent pr. sag.

DVD box emballager er også en mulighed på omkring 1,20 dollar per DVD for 1.000, og omkring 67 cent pr. stykke til 10.000. Denne form for replikering og emballage omfatter typisk udskrivning, en fuld-farve case wrap-, forsamlings- og overwrap. En øverste rygsøjlen etiket generelt koster et par kroner mere.

Hvis du planlægger at lave en mail, kan du bruge en CD-replikeringstjenesten, der vil kopiere din CD og derefter indsætte det i en karton mailer og krympefolie det. Prisfastsættelse for replikerede diske og afsendere løber omkring $1,60 1.000, eller omkring 50 cent hver for 10.000.

Hvis du ønsker at gå det ekstra skridt og Udnyt cutting-edge teknologi, har de bedste DVD og CD kopiering services produkter som FlexDVD, som er en DVD, der kan bøjes uden fastgørelse eller revner. Dette er perfekt til at dække montering og masseforsendelser. En anden ny og spændende teknologi kaldes “Gnid ‘n lugt,” hvorefter en duft er indlejret i en lak, der dækker den udskrevne side af disken og aktiveres, når modtageren gnider diskens etiket. Nu, det er den søde duft af succes!

Den nederste linje, er imidlertid, at uanset om du markedsføring af dig selv eller din virksomhed, du kan drage fordel af de samme teknikker der enorme marketing firmaer bruger – uden at sprænge banken.