Det klassiske billede af aktiemarkedet er et sted hvor formuer er foretaget og tabt i løbet af dagen, og hvor dem, der tager de største risici er belønnet med en velvoksen udbetaling, når alt er sagt og gjort. Dette er naturligvis filmen version af markedet… uanset hvor spændende de daglige dramaer af investeringer handel blive, vil de aldrig konkurrere med billeder af aktiemarkedet, der er blevet oprettet for det hvide lærred.

Der er en lille Gran af sandhed til disse billeder fra film, men… de personer, der vælger at beskæftige sig i risikobetonet fiskebestande kan gøre en masse penge, hvis de håndterer risiciene korrekt. Hvis de ikke, men så er der en god chance for at de kunne miste deres hele investeringen.

Nedenfor finder du mere information om en verden af høj risiko (og højtydende) investeringer, herunder måder at hjælpe forsikre dig selv mod store tab, når der beskæftiger sig med højere niveauer af investeringsrisikoen.

Definition højrisiko investeringer

Den første ting, der skal dækkes, når taler om investering i højt udbytte, høj risiko aktier er præcis, hvad der forstås ved begreberne “højrisiko” og “high-yield.” Risikoen for investeringen er normalt på grund af denne særlige bestand meget vægelsindet karakter… Selvom det kan være voksende i værdi ret hurtigt, er det indlysende, at væksten vil stoppe snart og en meget hurtig og svær afstamning vil begynde.

Udbyttet af investeringer, på den anden side henviser til de penge, der potentielt kunne gøres ved at købe aktier tidligt i prisstigningen, og derefter sælge lige før værdien starter at styrtdykke. Formuer er blevet både foretaget og tabt (nogle gange i den samme dag) med høj risiko trading; nøglen er at vide, præcis hvornår de skal begynde at købe eller sælge.

Sådan Trade risikobetonet fiskebestande

Når handel højrisiko bestande, er det næsten nødvendigt, at du har adgang til din kurtage beretning og at du vil være i stand til at købe eller sælge aktier, så snart prisen begynder at svinge i ene eller den anden retning. Dette kan gøres online, via telefon eller personligt hvis du ikke bruger en online mæglerfirma.

Du kan som regel også oprette hold ordrer som vil begynde at købe materiel, når prisen når et bestemt niveau (op til det beløb, du har angivet) og der vil begynde at sælge aktier, så snart prisen falder til under et bestemt punkt. Mange online mæglere tillade disse typer af hold ordrer, og de kan tillade dig at gå om din almindelige dag uden at se markedet ticker hele tiden.

Bevogtning mod tab

Selvfølgelig, selv med hold ordrer eller en dedikeret mægler kan du stadig ender med at miste penge, når der beskæftiger sig med høj risiko aktier… Det er, hvordan de fik deres navn. For at minimere dette potentiale for tab er det vigtigt at have et godt forskelligartet aktieportefølje at falde tilbage på.

Hvis deres risikobetonede investeringer begynder at falde i pris for hurtigt og du ender med at miste penge på tidspunktet aktierne er blevet solgt, den relativt stabil værdi af nogle af dine core portefølje aktier og indeks vil bidrage til at udjævne dine tab.

Faldet af de højere risiko bestande kan endda stimulere nogle andre dele af markedet, forårsager en stigning i andre bestande i din portefølje. Dette vil hjælpe med at tage lidt af brodden af dit tab, og kan ende med at give dig en mere langsigtet gevinst end du måtte have haft på din kortfristede investeringer, der gik sure.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: