For mange individer i virksomheden sælger det sværeste. For fleste virksomhedsejere, ikke de job, de havde før forberede dem til at håndtere salg af produkter. Så, denne artikel vil beskæftige sig med nogle grundlæggende tips til at hjælpe dig med salg.
Sørg altid for at gå til head honcho. Bede om at se personen i spidsen, den person, der gør beslutningerne. Dette undgår hørelse, “Lad mig spørge min vejleder, min chef, osv.” Også projicere du et billede af tillid i dig selv og dine evner.
Ikke være længe forpustet. Husk KISS princippet. Tid er en stor faktor i dag for os alle og jo hurtigere du komme til punktet, jo bedre. Så sørg for din salgstale er korte, sød og til punktet. Har 3-5 fordele, ikke kede dem med alle funktioner. Husk altid at slå funktioner til fordele.
En af de mest vigtige ting at gøre, er at lytte. Tænk på dig selv som en Problemløser. For at løse problemer, behøver du at vide, hvad din udsigt behov. Så bede dem om et spørgsmål og derefter lytte, og jeg mener virkelig lytte. Ved at lytte vil du være at finde ud af, hvad der vil gøre dem købe. Lytte til hvad de siger, og tage det. Sørg for at skrive ned de punkter, de gør, ikke stole på din hukommelse. Dette hjælper også når du lukker salg fordi du kan henvise til hver bemærkning, at dette er, hvordan du kan løse dette problem. Dette er hvordan du får salget, ved at løse deres bekymringer og problemer.
Når du gør din pitch eller besvare spørgsmål, du også har brug for at være sikker på at gøre øjenkontakt med din udsigt og at være opmærksom på deres kropssprog. God salg mennesker ved, hvornår de har mistet en person. Udsigten øjne glasur, de fastholde ikke øjenkontakt med dig, de søger overalt ellers, men på dig. De omstille sig, presse fødderne stolen tilbage, på skrivebordet. På dette tidspunkt skal du være i stand til at bringe dem med tilbage med et spørgsmål eller en anden stemme mønster. Ikke anerkende du mistet dem, bare få dem tilbage på sporet.
Godt salg mennesker kan ændre på et øjebliks varsel. Da dette ikke vil ske at du natten over, altid være sikker på, at præsentationen er velorganiseret, dækker alle de grundlæggende punkter, du kender det fremad og bagud, og du spørger til salg. I første omgang, du gonna ikke være i stand til at skifte gear med et øjebliks varsel, men med praksis og erfaring du i sidste ende vil. Så hvis din klient beder om en afhøre i præsentationen, eller gør indsigelse, vil du være i stand til at svare ham og derefter afhente hvor du slap. Du vil også til sidst kunne samle op på de tavse signaler, som folk giver ud. Så indtil du slibe disse færdigheder, altid være sikker på at have en kort beskrivelse af din præsentation på en kartotekskort. Husk, det er altid mere vigtigt at være lydhør over for din udsigt, og tale spontant end at vende tilbage til din forberedt tale. Så vær sikker på at forberede. Være forsigtig, selv, Husk, over forberedelse kan gøre præsentationen lyde forslidt og robot. Holde det frisk.
For mange antager i øjeblikket et perspektiv har indsigelse, de salg er tabt. Nogle gange kommer de med en indsigelse til at se, hvordan du vil håndtere det. Igen, vi er tilbage til god lytter vaner. Du har brug at være i stand til at reagere på deres indvendinger i en sandfærdig men positive måde. Det meste af tiden vil du være i stand til at beskæftige sig med deres indsigelser og overbevise dem om fordelene ved dit produkt eller services. Nogle gange vil dog indvendinger du ikke kan slippe af med.
Sidst men ikke mindst lukke salget. Du bør kunne fornemme når hertil. Husk at være opmærksom på dine kundeemner kropssprog. Utålmodig aflytning af fingre folk gør. Nogle mennesker læne sig frem i forventning om din afslutning af din præsentation. Det er meget svært at sige præcis hvornår man skal bede, da det er en meget subjektiv ting. Erfarne sælgere vil fortælle dig, at normalt er der et øjeblik, du skal gribe chancen og lukke salget, eller det er gået. Til sidst når du har gjort det vil nok du kunne genkende, når dette øjeblik opstår. Til sidst vil du udvikle en mental Tjekliste for dit møde, at du vil gå i dit hoved, når du har lukket salget og siger farvel eller takket være din udsigt. Når du har gjort det vil nok visse træk eller karakteristika af din udsigter adfærd bo med dig, og du vil vide hvornår man skal gribe chancen.
Copyright 2004 DeFiore virksomheder