I kort, valg af geotermisk varme i træ-gulvtæppe til at beherske følgende principper: størrelsen af trægulvet til at være stabil, varme stabilitet er bedre, lavt vandindhold, således at gulvet er ikke let at deformation efter varme; for at lette varmeveksling og ledning, pude materiale For tyk; – gulvtæppe størrelse bør være tynd, ikke for tyk, ikke bør være brede og smalle, med henblik på at lette modstand mod deformation, varmeledning krav. Der er flere trægulve velegnet til gulvvarme: for det første, 7 til 8 mm tyk laminat gulve, med 2 til 3 mm skum pude, for det andet, 8 til 12 mm tyk tre eller flere Lag af massivt træ gulve, med 2 til 3 mm skum pude, for det tredje, 8 mm tyk syning, parketgulv eller mosaik gulve, med 2 til 3 mm skum pude, for det fjerde, 10 og 12 mm tyk Af massivt træ fladskærms-gulvtæppe, for det femte, lang, bred og høj, henholdsvis mindre end 600 × 60 × 15 mm massivt træ munden-gulvtæppe, det bedste er 200 × 40 × 10 mm specifikationer af gulvet, i konstruktionen af et kvadrat eller sildeben, Så dens termiske deformationer jævnt.

for at sikre den bedste udnyttelse af pap, det er vigtigt, at det er korrekt udformet. Denne etage er mere brug for ekstrudering, valsning danner. Sundhed, sikkerhed, er af grundlæggende krav af geotermisk sal. På grund af den særlige geotermisk-gulvtæppe priserne er dyrere, den almindelige lønmodtagere håber at finde en cost-effektiv og opfylde kravene i de billige produkter. Slidstærkt lag med AL2O3, der er omfattet i dekorative papir, der kræver AL2O3 meget omhyggelige i den proces, dækker ikke det dekorative lag på mønster og farve, men også jævnt knyttet til overfladen af dekorative overflade; dekorative lag, der er, udskrivning af Papir, at den overflade, der er trykt med realistiske træ mønster; core lag, ved hjælp af high-density fiberboard (HDF), medium density fiberboard (HDF) eller i høj kvalitet, specielle spånplade.

Den Snapmaker 2.0 er et modulopbygget 3-i-1 3D printere, som kan låse op for dit fulde kreative potentiale i 3D-print til laser-gravering og skæring, og CNC-udskæring. Hver 14 kg standmount hviler på fire dæmpet kilder, og der er vibrationer, der er konverteret i kilder til varme via en polyurethan-elastomere. Indendørs opbevaring af luft at strømme, tør, fra varmekilden må ikke være mindre end 1m. Gulvet i nettet skal være stablet på højkant. PVC-gulvtæppe gulve egner sig til at lægge stue, soveværelse med gulvtæppe (mid-range dekoration), udvælgelse bør vælge gode produkter eller første klasses varer. Spole gulve kan være detailhandel, hvor meget du skal købe antallet af påskrifter skal være omhyggelig planlægning, for at undgå spild. Et dyrere alternativ kan findes på Zara Home for $149 i samme størrelse. Kan vi klassificere det fra mange aspekter. Brug af ikke-vævet stof produktionsteknologi, der er, råvarer uden de traditionelle spinning proces, med at væve metode, der er direkte fremstillet af stof.

I haver, brug af denne maskine er let at flytte til anlægget uden at slippe skade. I hvert bind af emballage eller hvert felt skal være markeret på navn, produktionsanlæg navn, produktion dato, batch nummer, kvalitet, farve, mængde, vægt og så videre. I produktionsprocessen skal gå gennem fire cykler grundig test. Der er fire nivellering støtter under-monteret til at give perfekt balance i forhold til bordets overflade, mens indsætte ringe muliggøre et tæt støtte med forskellige størrelse kuttere. Styrke komposit-gulvtæppe uden maling, voks, nem installation, som er ny, miljøvenlig etage. Der er: – gulvtæppe i 100 ℃ varmt vand i 4 timer → 60 ℃ ovn bagning 20 timer → 100 ° c varmt vand koge i 3 timer → minus 20 ℃ frosne 2 timer.

for At multi-lag krydsfiner som substrat til specifikationer af hårdttræ folie indlagt puslespil eller finer, for det panel, gennem urea-formaldehyd-harpiks, lim forskudt hot presserende, funktioner og tre sammensatte sal er stort set den samme. Fra tre lag af massivt træ forskudt lamineret, overfladen af høj kvalitet hårdttræ tremme trim krydsfiner, det centrale lag til cork tømmer, mdf-plader.dk bunden af peeling bestyrelsen. Composite gulve er generelt består af fire lag komposit materialer: det nederste lag, det lag substrat, dekorative lag og slidstærkt lag. Nederste lag: lavet af polyester materiale, fra fugt effekt. Dekorative lag: er trykt med et bestemt mønster (simulering af den primære struktur af det vigtigste tekstur) af det særlige papir i tre ammoniak efter iblødsætning, efter kemisk behandling, anvendelse af hærdet ammoniak reaktion efter den kemiske stabilitet, ikke længere kemiske egenskaber af den reaktion, der gør dette papir en smuk og holdbar dekorative lag.