Hvad ville du føle, hvis du afleverer en sort farvet og “menuen type” visitkort? Ønsker du krybe i forlegenhed? Eller ville du føler stolt over, at du overdrage noget disse mennesker kan ikke se hverdagens? Har du tænkt på kraften i hvad en usædvanlig visitkort design kan gøre?
En af nøglerne til succes i en virksomhed er at vise dine kunder og potentielle kunder, du er anderledes og langt bedre end dine konkurrenter. Den sædvanlige design, som virksomheder bruger i deres visitkort er sort blæk på en hvid farvet papir. Hvorfor ikke prøve det anden vej rundt? Hvidt blæk på sort karton. Nogle gange at være anderledes er bedre.
Med nutidens moderne teknologi, kan virksomhed og virksomhedens ejere nu integrere eller Kolofon deres kontaktoplysninger på næsten alle tænkelige overflade. Træ, plast, metal, magneter og glas, bare for at nævne nogle få. Hvis du er mere innovative, kan du tænke på andre medier end dem nævnt.
Så hvor vil du ønsker dit visitkort skal trykkes næste?
Før det besluttes om hvad bedst at gøre med dit visitkort, tror et øjeblik og overveje nogle vigtige ting først.
Hvad er hovedformålet med dine visitkort? Indrømmet, det kan imponere nogen og vil give oplysninger om dig; vil det tjene sit primære formål samt? Du skal vide, at få opmærksomhed og at have dine kontaktoplysninger, trykt på visitkortene er kun sekundære formål.
Hovedformålet er at gøre dig mindeværdige og ønskeligt, at læserne til at overveje at købe hvad du tilbyde eller afprøve servicen du leverer. Dine designs bør i første omgang gøre. Det bør være tilstrækkeligt effektive til at gøre dem ikke kun læse hvad der er skrevet, men at træffe foranstaltninger på det.
Hvis din udsigt holdt dit kort, husker at de har det og bruger det senere når behovet opstår, så du fik dig et effektivt markedsføringsredskab. Hvis du ikke har hørt fra dem for den længste tid, er chancerne dit kort er blevet smidt væk eller stablet blandt andre visitkort. For dårligt.
Der er fordele ved at udskrive visitkortene den utraditionelle måde og ved hjælp af utraditionelle materialer. Og det er op til dig at tænke, hvad stil vil virke bedst for dig.
Brug dine kreative sind og se, hvor godt resultatet ville være. Skift fra sædvanlige udseende visitkort.
For kommentarer og forespørgsler om artiklen besøg